Zebra-Rollo

ZEBRA ZAVJESE
Zebra zavjese svojim izgledom daju poseban efekat u Vašem poslovnom ili privatnom prostoru, kancelariji, dnevnoj ili spavaćoj sobi.
Nježno propuštaju svjetlost, a pri tome i dalje štite Vašu privatnost. Kutija i tegovi za zebra zavjese su izrađeni upotpunosti od aluminijuma. Platna koja se koriste su vrhunskog kvaliteta (lux platna), anti-alergijska. U ponudi se nalazi veliki izbor dezena i platna.
SCREEN ZAVJESE
Screen zavjese su rolo zavjese koje sadrže tzv. “screen” tkaninu koja propušta svjetlost, ali istovremeno štiti Vašu privatnosti. Screen zavjesa štiti od toplote, ali i od UV zraka. Screen platno daje mogućnost pogleda prema van, a onemogućuje pognede izvana, te su idealan odabir za uredske prostore.
PLISE/HARMO KOMARNICI
Komarnici su idealno rješenje za zaštitu Vašeg prostora od insekata i glodavaca, uz cirkulaciju svežeg vazduha.
Komarnici se izrađuju od kvalitetnih i dugotrajnih materijala, koji se prikladno uklapaju u estetiku Vašeg prozora ili vrata.
Izrađuju se u pet boja: bijela, siva, smeđa, antracit i zlatni hrast, po Vašim dimenzijama
VANJSKE ALUMINIJSKE ROLETNE
Vanjske roletne osim što štite prozore od razbijanja, prljavštine i ostalih vanjskih uticaj, pružaju i mogućnost potpunog zatamnjenja prostora i osiguravanja privatnosti.
Predstavljaju najkvalitetniju zaštitu od svjetlosti, a istovremeno imaju i funkciju toplotne i zvučne izolacije.
Izrađuju se u pet boja: bijela, siva, smeđa, antracit i zlatni hrast, po Vašim dimenzijama.
ROLO GARAŽNA VRATA
Vrata odlikuje vrhunski dizajn, sa toplotnom i zvučnom izolacijom-lamele punjene poliuretanskom jezgrom. Motor je postavljen sa strane bubnja vrata. Pokretanje i zaustavljanje vrata izrazito je polahko i tiho, što čuva sama vrata.
Prilikom parkiranja možete stati ispred samih vrata, a da pri tome strop garaže ostaje slobodan.
Izrađuju se u pet boja: bijela, siva, smeđa, antracit i zlatni hrast, po Vašim dimenzijama.
SLIDING SISTEM OSTAKLJIVANJA
Predstavljamo Vam sisteme ostakljivanja – bez vertikalnih pregrada! Upoznajte se sa revolucionarnim sistemom ostakljivanja prostora jer smo sigurni da je to najbolje rješenje za ostakljivanje ili zatvaranje Vaših balkona, lođa, zimskih vrtova, terasa, ugostiteljskih objekata ili pak, jednostavno pregrađivanje prostora. Jedinstveni sistem okova omogućuje potpuno otvaranje staklenih stijena s mogućnošću spajanja pod kutom.

PERGOLE/TENDE

Pergole/tende iz našeg prodajnog asortimana, predviđene su za natkrivanje svih otvorenih prostora. Odlikuju se pouzdanošću, funkcionalnošću i estetikom.
Svi naši proizvodi su posebno dimenzionirani i osiguravaju rješenje i za najsloženije primjene. Predlažemo rješenja koja osiguravaju sigurnost i trajnost u svim vremenskim uvjetima, zimi, ljeti, po suncu, kiši ili vjetru.
Izrađuju se po Vašim dimenzijama i u boji po želji.