VIDEO / Džanan Musa u reklamnom spotu podržao online platformu eBios.ba

Poljoprivredna zadruga Bios iz Visokog pokrenula je platformu putem koje je građanima nekoliko bosanskohercegovačkih gradova omogućena sigurna, online kupovina organskog voća i povrća, te kvalitetnih džemova i sokova, a sve to sa besplatnom dostavom.

Džanan Musa, mladi bh. košarkaš i član NBA tima Brooklyn Nets podržao je ovu platformu iz New Yorka, gdje se nalazi u izolaciji u kojoj ipak pronalazi i način da trenira.

Prijateljski odnosi vlasnika BIOS-a Nermina Kadrića sa ocem i bratom našeg najboljeg košarkaša rezultirali su i reklamnim spotom koji je napravio Goran Lukić, a u produkciji Visoko.co.ba.

Džanan Musa inače u ovim teškim danima trenira na vrhu zgrade u kojoj živi, ali je na prvom mjestu zaštita zdravlja, te ne napušta svoj dom bez zaštitne maske i rukavica. To je, također, jedan od razloga zašto se odlučio podržati platformu eBios.ba, budući da se zbog aktuelne situacije sa pandemijom virusa korona, koja je donijela ograničenja, posebno za maloljetne i starije osobe, zadruga BIOS odlučila napraviti iskorak ponudivši opciju sigurne dostave zdravih proizvoda u sve domove.

 

eBios.ba